mai sini cepat !!!!

Saturday, December 8

jalan-jalan

Assalamualaikum ..

hai korang .. jumpa lagi buat kali yg ke-3 .. hahaha .. hari ni terlampau rajin sangat nak post .. banyak [ula idea yg keluar .. btw , sy baru lepas siap masak .. huh ? masak apa ? ala , simple-simple je .. tumis labu and goreng ayam .. siap ! hahaha .. masak nye memang tak sampai 10 minit .. tp nak sediakan bahan tuh , pergh ... nak kupas , hiris , potong .. gaul lagi .. lame-lame .. huhuh .. lagi pun tuh dah memang tugas sy dan kakak sy fyza .. tp hari ni sy sorang je yg masak .. kakak sy basuh baju .. huhuh .. btw , kalau dibagi pilihan antara masak and basuh baju , sy lagi rela masak .. hahahahaha .. bukan nak tunjuk pandai masak .. tp kalau basuh baju mesti lame kan .. hahahaha .. sori ude :D


okey , sekarang berbalik pada tajuk tuh .. start petang ni , sy and kawan sy raihana nak pergi pasar sabtu dekat depan sekolah kebangsaan .. huhuh .. dah lame tak pergi pasar dengan dia . dulu setiap hari sabtu pergi .. waaaa .. nanti boleh borak-borak and makan sama-sama .. huhuh .. tapi sy tak tahu nanti nak beli apa .. sbb da berapa bulan sy tak jejakkan kaki ke pasar tuh .. mane-mana pasar lah .. almaklumlah ,, sape yg nak bawak sy pergi pasar .. lagi pun tetibe malas nak keluar .. tpi hari ni disebabkan sy rajin sy pergi lah .. hahaha ...

and minggu depan raihana ajak pergi jj sbb kawan dia ajak keluar .. tak tahu jj tuh ape ??


jusco lah ..

huh ... dah tahu dah .. tahu tak ni jusco mane ? mesti lah bukit tinggi .. hahaha .. dia nak pergi hari khamis minggu depan .. tp sy tak tahu lagi nak pergi or tak .. sebab tengah kering ni ... hahahha .. asyik keluar je kan .. biasa lah .. hehehe .. sape yg berhati mulia , bagilah sy duet sikit .. duet sy cukup untuk pergi je ... balik and shopping tak cukup lah .. please ... hahahahaha ...

ke korang nak join ?? jom lah .. bagi meriah itu tempat .. hahaha .. btw , sy penat lah .. tak solat lagi ni .. nak solat jap .. pas tuh nak tido beberapa jam .. hahaha ...

okeylah .. tata .. wassalam ^^

2 comments:

  1. Ziarah sahabat-2 blogger:) Jemput ke blog saya!

    ReplyDelete
  2. insyaAllah .. tengs menyinggah ^_^

    ReplyDelete