mai sini cepat !!!!

Sunday, January 13

Pre-Birthday Giveaway

Assalamualaikum ..

hai korang .. okey , walaupun dah bulan januari 2013 , tetap ade yg bermurah hati nak buat giveaway .. cute sangatkan :) so ifa tak kesah .. just join je lah ye .. jom sama-sama ikut jejak ifa .. heheheheh ..


hadiah nye menarik taw .. kalau korang bace je , perghh !!! terliur korang jadi nye .. hahahah .. korang nak tahu tak ape hadiah nye ? ifa boley bagitahu .. kalau korang tak faham , korang dibenarkan klik pad banner/gambar yg dekat atas tuh .. tak ade sape nak marah pun .. hehehehe .. okey ,, jom join ..

opsss !! lupe pula , senarai hadiah .. heehhee .. okey , ni hah senarainya :)

1. 1x Maxi dress leopard print untuk seorang Top Referral.
2. 2x necklaces untuk entri paling kreatif untuk dua pemenang.
3. 3x pieces of SAVEE facial mask untuk tiga pemenang by random.
4. 3x full body doodle untuk tiga pemenang by random.
5. 5x blog banners GIF untuk lima pemenang by random.
6. 5x mustache corner bookmark (previously saya tertaip 'notebook', sorry tersilap) untuk lima pemenang by random.

dan korang wajib join taw .. sebab nak taw tak syarat-syaratnye ??? ifa bagi 2 syarat yg ifa sedih sekit lah ..

  1. Kalau peserta kurang dari 30 orang, GA akan terbatal.
  2. Kalau peserta lebih 50 orang, hadiah akan bertambah.
ifa tak nak itu terjadi !!!!! hurmmmmm :( so , join taw .. jangan lupe !!! hehehe

okey tata

4 comments:

  1. Assalamualaikum :) Saya dah join :)

    Done follow:),follow me back k :)

    Jom join Segmen yang Comel nih

    http://fiqzmilkshake.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  2. Dari segmen sama . Jom ke blog kitee pulak ><

    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. SALAM SINGGAH DARI SEGMEN YANG SAMA :)

    http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    DONE FOLLOW YOU :) FOLLOW ME BACK OKE :)

    LIKE MY PAGE TOO

    www.facebook.com/NshsMiroticBlogspotDotCom

    JASA DIKENANG TQ :)

    ReplyDelete
  4. hye...
    dtg dr GA yg same
    meh singgah blog iema pulax
    http://iema90.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete